Calisthenics park aanvragen (sportscholen)

Bedrijfscalisthenics park aanvragen

 

Park aanvragen voor bedrijven

Calisthenics, de kunst van het gebruik van je eigen lichaamsgewicht als weerstand om te trainen, wint wereldwijd aan populariteit. Waarom zou jouw bedrijf niet vooroplopen in deze beweging? Op deze pagina vraag je eenvoudig een park aan op bij jullie organisatie en laten we ontwerpen zien van sportparken die gerealiseerd zijn door onze partners Street Workout Nederland en BarManiaPro. We leggen je de stappen uit met de mogelijkheid om een zogenoemd calisthenics-/Fitpark binnen 10 weken te realiseren bij jullie op locatie.

 

Voor wie?

Voor sportschoolhouders, fitnesscentra en andere sport gelegenheden die calisthenics in het sportaanbod willen meenemen.

 

 

De voordelen van een calisthenics park bij jou sportschool

 

 

Laat je ledental groeien

Sporters houden van variatie. Of je nu enkel fitness doet of ook bezig bent met bijvoorbeeld CrossFit, Yoga en andere vormen van sport. Met calisthenics toestellen biedt je jouw leden de mogelijkheid om ook calisthenics te ontdekken.

 

 

Voor binnen en buiten

Afhankelijk aan de situatie en ruimte die bij jullie beschikbaar is inventariseren we de ruimte voor de toestellen. Wij beoordelen samen de situatie en kiezen de beste plek uit.

 

Hoogwaardige kwaliteit

BarManiaPro maakt gebruik van het beste materiaal om de calisthenics parken te vervaardigen. De stevigheid komt van het materiaal staal. Dit krijgt een coating laag om het te beschermen tegen de elementen.

 

10 jaar garantie

Wij begrijpen dat een investering niet zomaar wordt besloten. Dit dient zich terug te verdienen door nieuwe en bestaande leden bij de sportschool. BarManiaPro biedt 10 jaar garantie op het park, zodat deze altijd in perfecte conditie blijft.

 

Aan te passen naar huisstijl

Een blauwe kleur in jullie logo of sportschool en wil je die ook in de toestellen verwerkt zien? Geen probleem! Wij bespreken jullie wensen en zorgen dat de toestellen aansluiten bij jullie voorkeur.

 

Help leden nieuwe doelen te realiseren

Een lid die op zoek is naar een nieuwe sportieve impuls? Werk samen je abonnee naar de pull-up toe. Met behulp van een trainings- en voedingsschema kun je hen (afhankelijk van het beginpunt) helpen om het sportdoel te realiseren.

 
  • Stap 1: Neem contact op

    Het proces voor organisaties is doorgaans een stuk sneller dan bij Gemeentes. Bij bedrijven gaat het vaak om de noodzaak om te zien hoe belangrijk gezonde en fitte werknemers zijn voor een organisatie. Daarna gaat het vaak over beschikbare ruimte. Is er ruimte om een dergelijk park(je) te plaatsen voor werknemers om te sporten? Als die eerste twee stappen zijn afgetikt dan gaat het om het ontwerp en de daadwerkelijke kosten. Om dit in gang te zetten is het slim om contact op te nemen met Sales@barmaniapro.com of vul onderstaande formulier in. We plannen een kennismakingsgesprek in om de wensen te bespreken.

 
Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Vul in of je een aanvraag particulier doet of voor een bedrijf
Wat voor maat park heeft de voorkeur (let op de beschikbare ruimte)
Vul een voorkeur voor de soort ondergrond in
 
  • Stap 2: Bespreken van de wensen en offerte

    Na ons eerste gesprek stellen we een plan op maat voor, rekening houdend met de beschikbare ruimte, het budget en de behoeften van de werknemers. Het is bijvoorbeeld ook mogelijk om rekening te houden met andere sporten zoals boksen. Ook dit kan worden meegenomen in het Fitpark. Wanneer het plan is goedgekeurd, ontvang je van ons een gedetailleerde offerte.

  • Stap 3: Na akkoord op de offerte volgt de realisatie

    Na akkoord op de offerte beginnen we met de bouw van het op maat gemaakte Fitpark, zodat de werknemers zo snel mogelijk kunnen beginnen met hun fitnessreis. Ga ervan uit dat dit in 10 weken (2,5 maanden) gerealiseerd kan worden.

 

 

Gerealiseerde parken

 
 
 
 

Company Fitpark

 

 

Voorbeeldparken van klein tot groot

 

BMP-001-Calisthenics-park-XS

Calisthenics Fitpark XS

Vraag een offerte aan

Bekijk Fitpark XS

 

S-park calisthenics park voor sportscholen-min

Calisthenics Fitpark S

Vraag een offerte aan

Bekijk Fitpark S

 

M-park calisthenics park voor sportscholen-min

Calisthenics Fitpark M

Vraag een offerte aan

Bekijk Fitpark M