Nieuw bedrijfspark aanvragen

Bedrijfscalisthenics park aanvragen

Calisthenics, de kunst van het gebruik van je eigen lichaamsgewicht als weerstand om te trainen, wint wereldwijd aan populariteit. Waarom zou jouw bedrijf niet vooroplopen in deze beweging? Op deze pagina kun je eenvoudig een aanvraag doen voor een park op het werk en laten we ontwerpen zien van sportparken die gerealiseerd zijn door onze partners Street Workout Nederland en BarManiaPro. We leggen je de stappen uit met de mogelijkheid om een zogenoemd Fitpark binnen 10 weken te realiseren bij jullie op het bedrijfsterrein.

De voordelen van een Fitpark bij bedrijven

 

1: Minder ziekteverzuim

Sportende werknemers melden zich gemiddeld voor 2% ziek. Bij niet-sportende werknemers is dat 9%. Een goede conditie verhoogt de weerstand en versterkt het immuniteitssysteem. Een bewezen resultaat dat sporten zorgt voor minder verzuim.

 

2: Minder stress

Lichaamsbeweging (en dus sporten) zorgt ervoor dat het lichaam stressfactoren kan loslaten en helpt relativeren. Sporten is één van de meest effectieve manieren om stress en burn-outs tegen te gaan.

 

3: Waardering voor werknemers

Een Fitpark geeft de mogelijkheid om te sporten als extra secundaire arbeidsvoorwaarden als werkgever aan te bieden. Geen dure sportschoolabonnementen nodig, gewoon trainen in de buitenlucht.

 

4: Meer productiviteit

Fitte medewerkers zijn niet alleen minder vaak ziek, ze zijn ook productiever. Tot wel 12,5% productiever. Reken maar uit wat dat bijdraagt voor jullie organisatie. Een gezonde geest in een gezond lichaam? Zeker weten!

 

5: Teambuilding

Trainen in een groep kan samenwerking en teamcohesie stimuleren. Dit draagt bij de productiviteit, maar misschien wel belangrijker is dat werknemers plezier hebben, met elkaar kunnen lachen en ervaringen delen.

 

6: Trek nieuw talent aan

Onderscheid je op de krappe arbeidsmarkt met goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Een Fitpark is een aantrekkelijke pluspunt voor werknemers om te kiezen voor jouw organisatie.

 
Aanvraag calisthenics park - Tijdlijn stappenplan
  • Stap 1: Neem contact op

    Het proces voor organisaties is doorgaans een stuk sneller dan bij Gemeentes. Bij bedrijven gaat het vaak om de noodzaak om te zien hoe belangrijk gezonde en fitte werknemers zijn voor een organisatie. Daarna gaat het vaak over beschikbare ruimte. Is er ruimte om een dergelijk park(je) te plaatsen voor werknemers om te sporten? Als die eerste twee stappen zijn afgetikt dan gaat het om het ontwerp en de daadwerkelijke kosten. Om dit in gang te zetten is het slim om contact op te nemen met sales@barmaniapro.com. We plannen een kennismakingsgesprek in om de wensen te bespreken.

  • Stap 2: Bespreken van de wensen en offerte

    Na ons eerste gesprek stellen we een plan op maat voor, rekening houdend met de beschikbare ruimte, het budget en de behoeften van de werknemers. Het is bijvoorbeeld ook mogelijk om rekening te houden met andere sporten zoals boksen. Ook dit kan worden meegenomen in het Fitpark. Wanneer het plan is goedgekeurd, ontvang je van ons een gedetailleerde offerte.

  • Stap 3: Na akkoord op de offerte volgt de realisatie

    Na akkoord op de offerte beginnen we met de bouw van het op maat gemaakte Fitpark, zodat de werknemers zo snel mogelijk kunnen beginnen met hun fitnessreis. Ga ervan uit dat dit in 10 weken (2,5 maanden) gerealiseerd kan worden.

 

Gerealiseerde parken

 
 
 
 

Company Fitpark

 

Voorbeeldparken van klein tot groot

 

BMP-001-Calisthenics-park-XS

Calisthenics Fitpark XS

Vraag een offerte aan

Bekijk Fitpark XS

 

3D-Fitpark-Brussels-Premium-2.1-JPEG

Calisthenics Fitpark Brussels

€ 19.850,- excl. BTW

Bekijk Fitpark Brussels

 

3D-Company-Fitpark-Amsterdam-1.1-JPEG-min

Calisthenics Fitpark Amsterdam

€ 29.890,- excl. BTW

Bekijk Fitpark XS