Professionele calisthenics toestellen

Bedrijfscalisthenics park aanvragen

Ontdek de parken met professionele toestellen om serieus aan de slag te gaan

Calisthenics, een vorm van lichaamsgewicht training, wint snel aan populariteit. Voor zowel beginners als ervaren atleten bieden professionele calisthenics parken een uitstekende gelegenheid om te trainen. BarManiaPro bouwde in 2022 alleen al tientallen parken bij in Nederland. Kortom, de sport wordt voorlopig niet minder populair! Ontdek alles over de beste professionele calisthenics parken en toestellen.

Wat maakt de toestellen professioneel?

Een professioneel calisthenics park onderscheidt zich door de kwaliteit en diversiteit van de beschikbare uitrusting. De aanwezigheid van gecertificeerde materiaal speciaal ontworpen voor de sport zorgt voor veiligheid. Hier kun je specifiek en veilig met de sport aan de slag gaan. Of je nu een beginner bent of een ervaren sporter, deze parken bieden een uitdagende en ondersteunende omgeving voor iedereen.

De toestellen in een professioneel park

 

Pull-up bars

Deze bars zijn essentieel voor het trainen van de bovenlichaam, vooral de rug en biceps. Ze zijn beschikbaar in verschillende hoogtes om verschillende oefeningen en intensiteiten te accommoderen.

 
 

Dip bars

Dip bars stellen je in staat om je triceps, borst en schouderspieren te versterken door je lichaamsgewicht te gebruiken.

 
 

Handstand bars

Deze bars zijn veelzijdig en kunnen worden gebruikt voor evenwichtsoefeningen, push-ups, handstands en meer.

 
 

Monkey bars

Perfect voor het verbeteren van gripkracht en bovenlichaam uithoudingsvermogen, monkey bars zijn een favoriet onder calisthenics atleten.

 
 

Plyo boxes

Deze boxes, of een vergelijkbaar plateau, zijn ideaal voor plyometrische oefeningen zoals box jumps en step-ups, wat helpt bij het opbouwen van kracht en explosiviteit.

 
 

Balance rails of blocks

Deze toestellen zijn geweldig voor het trainen van balans en coördinatie, essentiële vaardigheden in calisthenics.

 
 

Wall bars

Wall bars, ook bekend als Zweedse muren, zijn veelzijdig en bieden een reeks oefeningen voor flexibiliteit, kracht en stretching.

 

 
 

Ab bench

De Ab bench is specifiek ontworpen voor buikspieroefeningen. Dit toestel helpt bij het isoleren van de buikspieren en biedt de mogelijkheid voor een gevarieerd scala aan oefeningen, zoals crunches en leg raises, met als doel: een ijzersterke core.

 
 

Overzicht van professionele calisthenics parken

Calisthenics Nederland park

Het calisthenics park in Osdorp is de grootste van de BeNeLux, bevat waarschijnlijk de meeste toestellen in één park en is gemaakt door BarManiaPro.

 

3D-Fitpark-Brussels-Premium-2.1-JPEG

Calisthenics Fitpark Brussels

€ 19.850,- excl. BTW

Bekijk Fitpark Brussels

 

3D-Company-Fitpark-Amsterdam-1.1-JPEG-min

Calisthenics Fitpark Amsterdam

€ 29.890,- excl. BTW

Bekijk Fitpark XS